Wopereis RVS en Machinefabriek Baltes gaan samen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wopereis RVS en Machinefabriek Baltes gaan samen

Wopereis RVS uit Doetinchem en Machinefabriek Baltes uit Steenderen bundelen hun krachten. De nieuwe naam wordt Wopereis Food Equipment. Beide bedrijven vormden al onderdeel van de Wopereis Groep en werkten al samen. Door onder één noemer samen te werken, willen ze een bredere markt bedienen.

De focus van Wopereis Food Equipment ligt op de voedselverwerkende industrie. De expertises van Wopereis RVS en Machinefabriek Baltes worden ingezet om klanten uit de foodsector een zo volledig mogelijk pakket aan rvs-producten te kunnen aanbieden. Van de kleinste onderdelen tot complete productielijnen.

‘Krachten van de samenwerking’

“Door deze samenwerking kunnen we nu nog beter inspringen op de wensen van de klant”, zegt Paul Stortelder, CEO Wopereis Groep. “Van schets tot ontwerp, van productie tot assemblage en van montage tot service. Met Wopereis Food Equipment hebben we echt alles in eigen beheer.”

Met de realisatie van de nieuwe website presenteert Wopereis Food Equipment de krachten van de samenwerking. Naast informatie over diensten, engineering en bijvoorbeeld turnkey, geeft de website een kijkje in al gerealiseerde projecten voor klanten in de voedselverwerkende industrie.

Wopereis Groep

De Wopereis Groep, met vestigingen in Doetinchem, Steenderen en Staphorst en in totaal 125 medewerkers, is al 90 jaar actief in onder meer staalbouw, zowel nationaal als internationaal.

In de loop der jaren heeft Wopereis haar portfolio uitgebreid met stalinrichting, melksystemen, opslag- en afdeksystemen, pv-installaties, biogassystemen, kunststof kozijnen en rvs-constructies.

Het dienstenpakket omvat 4 pijlers: agrarische systemen, utiliteitsbouw, energiesystemen en food equipment.

“Binnen deze 4 sectoren onderscheidt Wopereis zich door haar ontzorgende factor”, aldus de website. “Denk aan een complete stal, bedrijfspand, biogasinstallatie of productielijn in de foodsector; allemaal gerealiseerd vanuit één organisatie, de Wopereis Groep.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven