Nieuws

Wopereis neemt Barendsen over

Wopereis Groep uit Doetinchem heeft Barendsen Staaltechniek uit Vorden overgenomen. De overname volgt op het overlijden van directeur Henri Barendsen, in februari op 55-jarige leeftijd. Opvolging was er niet. De jongste zoon is 18 jaar.

Barendsen Staaltechniek is al 200 jaar een familiebedrijf. Het ging steeds over van vader op zoon, geeft Ursula Ebbers, sinds februari interim-directeur, aan. Dat meldt De Gelderlander.

Het bedrijf startte in 1802 als smederij, waarbij vooral kachels en landbouwvoertuigen werden gerepareerd en paarden werden beslagen. Inmiddels was de zesde generatie in het bedrijf actief. Henri Barendsen overleed in februari aan darmkanker.

Het Vordense bedrijf ontwerpt, produceert en monteert onder meer staalconstructies, trappen en trapleuningen, galerij- en balkonhekken, sierhekken en kantoormeubilair.

Barendsen Staaltechniek verhuist volgens planning voor 1 juli. naar Doetinchem. De werknemers verhuizen mee. De naam Barendsen blijft bestaan binnen de Wopereis Groep, zegt Ebbers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven