Ga naar hoofdinhoud

Woertman vertrekt per direct bij Mikrocentrum

Bert-Jan Woertman stopt per direct als directeur van Mikrocentrum. Dit gebeurt in goed overleg met het bestuur van de stichting Mikrocentrum. De beslissing is het resultaat van een grondige overweging door Woertman in samenspraak met het bestuur en het Management Team.

De Mikrocentrum-directeur geeft aan zich de afgelopen twee jaar “met veel enthousiasme en energie” ingezet te hebben voor Mikrocentrum. “Samen met het gehele team hebben we mooie stappen gezet, onder andere op het gebied van positionering, strategie en het nog meer met elkaar in verbinding staan, zowel intern als extern.”

“We zijn mooie nieuwe samenwerkingen gestart en hebben oude weer nieuw leven ingeblazen Dit heeft geleid tot een nieuwe dynamiek en de bereidheid, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, om de volgende stappen in de ontwikkeling en groei van Mikrocentrum te zetten.

‘Op zoek naar nieuwe uitdaging’

Woertman kijkt met trots terug op deze tijd en op de samenwerking met het hele team. “Na een grondige overweging heb ik echter geconcludeerd dat mijn ambities en kwaliteiten niet voldoende aansluiten bij deze volgende fase. Daarom is in goed overleg besloten dat ik Mikrocentrum ga verlaten op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

“Onder Bert-Jan’s bevlogen leiding heeft Mikrocentrum een nieuwe koers ingezet”, zegt Marc Hendrikse, voorzitter van het bestuur. “De toewijding van Bert-Jan en het team hebben Mikrocentrum geholpen om belangrijke vooruitgang te boeken. De fundamenten zijn versterkt, en de weg is vrijgemaakt voor een volgende fase van groei en ontwikkeling.”

‘Mooie stappen gezet’

Mikrocentrum bedankt Woertman voor zijn “betrokken en energieke inzet voor onze organisatie”. “We hebben samen mooie stappen gezet in de groei en ontwikkeling van Mikrocentrum en zijn vastbesloten om de ingezette koers vast te houden, samen met onze gewaardeerde klanten, leden en partners en in het hightech ecosysteem”, zegt Katja Pahnke, lid van het bestuur.

Nieuwe algemeen directeur

Nu Woertman vertrekt, gaat Mikrocentrum op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Tot er een nieuwe directeur wordt aangesteld, zal het Mikrocentrum Management Team de dagelijkse leiding gezamenlijk oppakken. Dit gebeurt onder begeleiding van de leden van het Stichtingsbestuur, die ook de statutaire verantwoordelijkheid dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven