Ga naar hoofdinhoud

Win op EMO een iPad mini bij Cellro

Cellro presenteert tijdens de EMO Hannover 2013 de Xcelerate. Deze compacte en flexibele automatiserings-oplossing is zo toegankelijk dat zelfs de kleinere bedrijven niet langer meer om automatisering heen kunnen. Cellro spreekt in dit verband over ”De Key to Automation”.

Bezoekers ontvangen van Cellro bovendien een fysieke sleutel met unieke code. Brengen ze deze mee naar hal 12, dan kunnen ze mooie prijzen winnen. De robot neemt de sleutel aan, laat er een vorm in frezen en plaatst hem in een Mitutoyo meetmachine. Cellro geeft drie iPad mini’s weg aan de bezoekers met de winnende sleutel. Daarnaast worden er Alpine gehoorbeschermers verloot. Ideaal voor in de rumoerige werkplaats. Ook na de beurs heeft Cellro nog een vervolgactie in de pijplijn.

 

Xcelerate_X10_DMG

De Xcelerate van Cellro gekoppeld aan een bewerkingscentrum van DMG (foto’s: Cellro) 

 

Tweede stand

Xcelerate is belangrijk voor Cellro, maar hij slokt allerminst de aandacht op van de andere productlijnen. Zo wordt in hal 25 een  tweede stand opgebouwd voor de Cellro Serie oplossingen. Vooral de compacte palletlift, met een handelingmassa tot ruim 1000 kg, biedt een innovatieve oplossing om ook bij het zware werk met minder bemanning te produceren. Mensen die ook een sleutel en gratis toegangskaartjes voor de EMO willen, kunnen hier kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven