Willemsen nieuwe directeur Galvano Hengelo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Willemsen nieuwe directeur Galvano Hengelo

Ivo Willemsen (foto: Galvano Hengelo).

Ivo Willemsen is sinds 1 december de nieuwe algemeen directeur van Galvano Hengelo. Hij neemt daarmee de taken over van algemeen directeur Peter Bebseler. Technisch directeur Robin Smit zal zijn taken geleidelijk overdragen aan de technologen binnen het bedrijf.

Bebseler en Smit zullen zich, na de overname van Galvano Hengelo door participatiemaatschappij Landwoud uit Dedemsvaart (vorig jaar zomer), minder op de voorgrond gaan bewegen. Ze blijven voorlopig nog wel als adviseurs actief verbonden aan Galvano Hengelo.

Willemsen (47) heeft, na het afronden van zijn studie Landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit in 1996, diverse technische, commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Kramp, Parker Hannifin, Royal Reesink en Hoopman Machines.

‘Verbinder’

Het vinden van een goede opvolging was volgens Bebseler geen eenvoudige opgave. “Maar Ivo is iemand met een duidelijke visie, een verbinder en bovendien iemand die zeer gemotiveerd, betrokken en daadkrachtig is.”

Willemsen ziet zijn nieuwe functie als een mooie uitdaging. Hij wil Galvano Hengelo als toonaangevende speler in galvanische oppervlaktebehandelingen commercieel verder uitbouwen en op de kaart zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven