Wila houdt snelwisselwedstrijd op Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wila houdt snelwisselwedstrijd op Metavak

Tijdens de Metavak in Hardenberg presenteert Wila een beursactie. De onderneming stimuleert kantpersproductiviteit met gratis gereedschappen bij de aanschaf van een Retrofit-klemming of op een set onder- of bovengereedschappen. Ook kunnen bezoekers prijzen winnen met de Wila-snelwisselwedstrijd.

Het New Standard klemsysteem van Wila helpt kantpersbedrijven om sneller en efficiënter te produceren en daarmee hun concurrentiepositie te versterken. Om het werken met New Standard te stimuleren, combineert Wila de Metavak in Hardenberg met een bonusactie: bij aanschaf van een New Standard Retrofit klemming, ongeacht de lengte, krijgt de koper een set bovengereedschap gratis.

 

Retrofit-versie

Het New Standard klemsysteem van Wila is tevens leverbaar in een Retrofit-versie. Deze past zowel op oude als op nieuwe machines. De Retrofit-klemming kan voorzien worden van verschillende bovenopnames, zodat ze past op vrijwel elke kantpers.

 

Bij inruil van de oude machine kan het systeem desgewenst meegenomen worden naar de nieuwe situatie. Tijdens de Metavak wordt de Wila SnelwisselWedstrijd gehouden, in deze ‘battle’ gaat het erom wie het snelst gereedschappen kan wisselen. Dagwinnaars winnen waardecheques voor New Standard tooling. De overall winnaar krijgt een op afstand bedienbare modelhelikopter.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven