Ga naar hoofdinhoud

Widenhorn in MKB Innovatie Top 100

De Widenhorn Zaagconverter voor LogiBarre is geselecteerd voor de MKB Innovatie Top 100 (foto: Widenhorn)

Op 5 juli jl. is de MKB Innovatie Top 100 bekend gemaakt door de Kamer van Koophandel. “Nadat Widenhorn al één van de 10 genomineerden was van de TechniShow Innovatie Awards hebben wij ook een plaats gekregen in deze innovatieve MKB Top 100. We zijn enorm trots om bij de 100 meest innovatieve MKB bedrijven van Nederland te horen,” aldus Anco Euser, directeur van het inmiddels 97-jarige familiebedrijf. 

“Een plaats in de MKB Innovatie Top 100 is een bekroning op de ontwikkeling van ons bedrijf en onze innovatieve producten en een stimulans om innovatief en vooruitstrevend te blijven. Wij zijn als bedrijf een mooi voorbeeld dat innovatieve producten uitstekend samen gaan met ‘ouderwetse’ servicegerichtheid”, aldus Euser.

De Innovatie van Widenhorn

Widenhorn is in deze MKB Innovatie Top 100 terecht gekomen met de Zaagconverter voor LogiBarre. Deze oplossing maakt het mogelijk om CNC-gestuurde zaagmachines offline te programmeren. De resultaten zijn indrukwekkend in vergelijking met programmeren aan de machine. Zo wordt werkvoorbereidingstijd met minimaal 75% gereduceerd, wordt machinestilstand tot een minimum beperkt en bespaard.

MKB Innovatie Top 100

Meer dan 300 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf hebben hun innovatie voorgedragen voor de 11e editie van de MKB Innovatie Top 100. De expertpanels hebben de nominaties beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. Op dinsdag 5 juli 2016 is de MKB Innovatie Top 100 bekend gemaakt, tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam mét het Innovatiekabinet. De 100 ondernemers die zich het meest innovatief mogen noemen zijn dus bekend, maar wel in alfabetische volgorde. Een lijst van deze innovatieve bedrijven is ook te lezen in de Telegraaf. De landelijke jury bepaalt daarna de ranking. Op donderdag 29 september, voorafgaand aan de Dag van de Innovatie, wordt bekendgemaakt wie in 2016 de ranglijst mag aanvoeren. De MKB Innovatie Top 100 wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een aantal kennispartners. Eén van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groeiambitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven