WFL toont Koningsklasse op EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

WFL toont Koningsklasse op EMO

Op de EMO Milano 2009 laat WFL de Koningsklasse van compleetbewerking zien. Deze Millturn M150/8000 kan producten compleet bewerken met een maximale diameter van 1500 mm en maximale lengte van 8000 mm.

De WFL M150 Millturn serie heeft een compleet re-design ondergaan. Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd aan de machine op het gebied van het machinebed, spindelaandrijving en -opbouw, C-as, tegenspil, gereedschapswisselaar en machinebeplating. WFL richt zich, als enige ter wereld, op deze grote compleet-bewerkingsmachines.

WFL M150 8000

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van compleetbewerking levert WFL draai-freescentra met draailengtes vanaf 2000 mm tot maximaal 8000 mm en draaidiameter vanaf 520 mm tot 1500 mm (foto: WFL)

 

Op de EMO laat dit Oostenrijkse bedrijf twee Millturns onder spaan zien, de grote M150/8000 mm en de M50/3000 mm. Naast draaien, frezen, boren worden ook andere bewerkingen getoond zoals rondfrezen, draaifrezen, B-as draaibewerkingen, diepgatboren, binnendraaien, walsfrezen en andere boor- en freesbewerkingen. In Nederland wordt WFL vertegenwoordigd door Oude Reimer in Hilversum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven