Ga naar hoofdinhoud

Werkman: “Iedereen moet superfit zijn’’

Hoefijzerproducent Werkman Horseshoes floreert. Directeur Christel Werkman (links) staat als vierde generatie aan het roer. Punt van aandacht: lange tijd is er minder aan opleiden gedaan. Maar de inhaalslag is gaande.

Samen met kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap Kenteq zijn de competenties van alle medewerkers in kaart gebracht. En het bedrijfsopleidingsplan is bijna klaar. Christel Werkman:“Het barst hier van de vakkennis. Dat vakmanschap moeten we koesteren.”

 

Meer width=

Meer dan negentig procent van de productie van hoefijzerproducent Werkman Horseshoes in Groningen gaat naar het buitenland: in honderden soorten en maten (Fotografie: Henk Merjenburgh

 

Opleiden en ontwikkelen

Het bedrijf heeft een uitgesproken strategie. Het weet welke wereldwijde markten het wil bedienen in de nabije toekomst en welke innovaties daarvoor nodig zijn. Het is duidelijk dat het verder opleiden en ontwikkelen van de medewerkers cruciaal is voor de ambitieuze plannen. Werkman is erkend leerbedrijf van kennis- en adviescentrum Kenteq in Hilversum

 

In een komend nummer van Metaal Magazine in een artikel van Lucy Holl meer over de opleidingsstrategie van Werkman. Zie ook de video hieronder: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven