Wereldprimeur: webshop voor industriële robots • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wereldprimeur: webshop voor industriële robots

Peter Tacx, directeur van onder andere interactieve fietstrainers Tacx bij één van zijn Kawasaki robots (foto's: RFA)

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag en om potentiële klanten volledige transparantie te bieden heeft RFA onlangs een webshop voor Kawasaki robots opgezet. Van alle in Europa leverbare Kawasaki robots worden de eigenschappen, de technische specificaties, de actuele voorraad en de belangrijkste accessoires vermeld. Nadat de bezoeker zich geregistreerd heeft, worden de prijzen van de robots zichtbaar.

Potentiële klanten kunnen de robots vergelijken door eigenschappen zoals bijvoorbeeld de hanteringscapaciteit en het werkbereik naast elkaar te laten zetten in de webshop. Op deze manier kan er in alle rust een weloverwogen keuze worden gemaakt omdat alle technische informatie en prijzen van de verkrijgbare Kawasaki robots beschikbaar zijn.

Kawasaki Robot BX200L

Selectie
Nadat de optimale robot geselecteerd is, kan deze “in het winkelmandje” worden geplaatst en als bestelling doorgegeven worden aan RFA, waarna de opdrachtbevestiging en de factuur gegenereerd worden. Binnen enkele dagen wordt de robot door RFA afgeleverd, uitgepakt, aangesloten aan de voedingsspanning en werkend gedemonstreerd. RFA verzorgt ook opleidingen voor het bedienen, programmeren en het onderhoud van Kawasaki robots. Het onderhoud en de service aan de Kawasaki robots wordt in de Benelux door RFA’s eigen specialisten uitgevoerd.

Eerste bestelling in RFA’s webshop
Peter Tacx, directeur van de bekende Nederlandse fabrikant van onder andere interactieve fietstrainers Tacx B.V., heeft onlangs als eerste online een Kawasaki robot besteld. Omdat de firma Tacx al meer dan twintig jaar vele Kawasaki robots gebruikt in de fabriek, was de stap snel gemaakt om een nieuwe Kawasaki robot online te bestellen.

Peter Tacx doet online een bestelling van een Kawasaki Robot.

25 jaar distributeur en integrator
Sinds de oprichting in 1992 is RFA de distributeur voor de Benelux van de robots die door het Japanse Kawasaki Heavy Industries Ltd. geproduceerd worden. RFA levert Kawasaki robots aan systeemintegratoren en levert ook sleutelklare systemen met Kawasaki robots voor het palletiseren en het beladen van machines.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven