Ga naar hoofdinhoud

Wemo versterkt salesteam voor Aziatische markt

Veikko Moilanen (Wemo).

Veikko Moilanen is toegetreden tot het Wemo-salesteam voor Wemo Special Projects. Hij is verantwoordelijk voor de verdere business development in de Aziatische markt. Wemo in ’s-Hertogenbosch is verheugd met de komst van Moilanen. Hij heeft 25 jaar ervaring in de plaatbewerkende industrie.

Hij werkte meer dan 20 jaar bij Finpower/ PrimaPower, waar hij verantwoordelijk was voor de systeemverkoop in Azië. Na zijn PrimaPower-tijd startte hij Vaski Oy in Finland, een bedrijf gespecialiseerd in flat bar machines, cut-to-length machines en multi-coil systemen.  

“Als persoon past hij zeer goed in de Wemo-cultuur. Zijn focus en enorme kennis en ervaring in deze markt zijn van groot belang om de kansen in Azië te benutten”, stelt het bedrijf.

Aziatische plaatbewerkende industrie

De Aziatische plaatbewerkende industrie heeft een enorme behoefte aan automatisering, aldus Wemo.

“De markt heeft te maken met veel uitdagingen; geschoolde arbeidskrachten, stijgende materiaalprijzen en schaarste aan componenten.”

Wemo geeft aan dat de eigen op maat gemaakte plaatbuigmachines voorzien in deze behoefte. “Ze kunnen de snelste cyclustijden en de laagste kosten per product realiseren.”

Grote stappen zetten

“Veikko’s focus op de Aziatische markt stelt Wemo in staat om grote stappen te zetten in de verdere ontwikkeling van deze markt.” Hij vertegenwoordigt de landen China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Australië, de Filippijnen, Nieuw-Zeeland en India. 

Het bedrijf geeft aan het potentieel in de Aziatische markt te zien. “Wemo heeft perfecte oplossingen voor industrieën als liftpanelen, legborden, schakelkasten, wand- en plafondpanelen, stalen deuren maar ook Automotive en HVAC toepassingen.”

Potentieel benutten

“Met Veikko als toevoeging aan ons salesteam kunnen we met een focus verkennen en het potentieel dat we te bieden hebben voor de Aziatische markten volledig benutten”, aldus Wemo

Het bedrijf heeft het “volste vertrouwen in zijn toegevoegde waarde en vindt het geweldig om te zien hoe snel hij bekend raakt met de wereld van Wemo”.

‘Wemo daar groot maken’

“Ik ken Wemo al lang en het is geweldig om dit bedrijf te ondersteunen”, vertelt Moilanen. “Ik voel me hier echt welkom en het is geweldig om deel uit te maken van de familie. We gaan focussen op het marktpotentieel in Azië en Wemo daar groot maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven