Wemo versterkt salesteam • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wemo versterkt salesteam

Tom Rodenberg (foto:Wemo).

Wemo gaat haar aanwezigheid in focusregio’s vergroten. Het bedrijf verkent nieuwe markten om ook daar de maakindustrie te voorzien van snelle, flexibele geautomatiseerde lijnen voor plaatbewerking. Daarom is het salesteam sinds 1 november versterkt met Tom Rodenberg, als area sales manager.

Rodenberg heeft een zeer ruime en rijke ervaring in de metaalindustrie, onder meer bij een bedrijf dat gerolvormde metaalprofielen produceert en verkoopt. Hij wilde bewust de overstap naar de machinebouw maken en kende Wemo al toen hij reageerde op de vacature.

‘Kwaliteiten’

De nieuwe area sales manager beheerst naast het Nederlands, Duits en Engels ook de talen Italiaans, Frans en Spaans. Deze kwaliteiten gaan hem en Wemo helpen om markten in landen te gaan verkennen en deze bekend te maken met onze lijnen, stelt het bedrijf uit Den Bosch.

Medewerkers en nieuwe collega’s krijgen bij Wemo een talentscan waardoor ze een sterk zelfinzicht opdoen. Uit deze scan kwam naar voren dat Rodenberg natuurlijke talenten bezit die goed van pas komen in zijn job als klantgerichte area sales manager en die de talenten van het salesteam mooi aanvullen.

‘Behoefte van klanten’

“Deze stap is het begin van Wemo’s grotere en meer structurele aanwezigheid in onze focusmarkten”, zegt Jeff Hagelen, CEO bij Wemo. “Het voorziet in de behoefte van onze klanten om frequenter en directer contact te hebben met de fabrikant zelf.”

Rodenberg focust zich op de Duitse markt en zal op termijn Italië, Frankrijk en Spanje aandoen. “In deze markten is veel behoefte aan de hoge mate van automatisering die Wemo biedt”, aldus het bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven