Wemo biedt gebruikte gereviseerde machines aan • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wemo biedt gebruikte gereviseerde machines aan

Wemo geeft met ‘Wefurbished‘ gebruikte machines een tweede kans. Het gaat om volledig gereviseerde en gecertificeerde Wemo-machines. Het bedrijf biedt het als duurzame optie om geld te besparen en snel geleverd te krijgen, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit, gebruiksmogelijkheden en garanties.

“Als het om de aanschaf van technologie gaat, gaan veel mensen ervan uit dat nieuw altijd beter is”, stelt Wemo. “Er zijn echter goede redenen waarom het kopen van gereviseerde machines een slimmere keuze kan zijn.” 

Onder het motto ‘Wemo Wefurbished. Give it a second chance’ noemt Wemo vijf redenen waarom klanten kunnen overwegen om tot de aanschaf van een gebruikte, volledig gereviseerde en gecertificeerde machine over te gaan.  

Kostenbesparingen

Wefurbished-machines kunnen tot 50% goedkoper zijn dan gloednieuwe Wemo-machines. Het kan volgens het bedrijf een “geweldige manier” zijn om geld te besparen, bijvoorbeeld als er een krap budget is of als het bedrijf op zoek is naar het meeste rendement voor een investering. 

Kwaliteitsgarantie

Tweede reden kan zijn dat Wefurbished-machines strenge test- en inspectieprocessen ondergaan, om ervoor te zorgen dat de Wemo-producten goed functioneren en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, aldus het bedrijf.

“Dit betekent dat je machines kunt kopen die in uitstekende conditie verkeren en net zo goed presteren als een gloednieuwe Wemo-productielijn.”

Milieuvriendelijke optie

“Door te kiezen voor Wefurbished-machines help je afval te verminderen en stimuleer je duurzaamheid.” Wefurbished machines geven een nieuw leven aan producten die anders wellicht afgedankt zouden worden.

“Het optimaliseren van deze machines vereist veel minder energie en middelen dan het produceren van compleet nieuwe machines.”  

Verbeterde functionaliteiten/maatwerk

In sommige gevallen biedt een Wefurbished-machine dezelfde functionaliteiten als een nieuwe machine. Dit omdat dergelijke machines gereviseerd en aangepast worden om de prestaties te verbeteren en aan de behoeften van het bedrijf te voldoen. Daardoor kunnen ze een nog betere prijs-kwaliteitverhouding hebben.  

Garanties

Als vijfde reden biedt Wemo een jaar garantie op de Wefurbished-machines. “Hiermee is de investering in een WEfurbished oplossing net zo veilig als het kopen van een nieuwe machine.” 

Dus: extra optie om te overwegen

Ondernemers die op het punt staan om een metaalbewerkingsoplossing te kopen, kunnen dus ook Wefurbished-machines overwegen.

Wemo noemt het een “geweldige manier om geld te besparen, afval te verminderen en een product van hoge kwaliteit te verkrijgen met verbeterde functies en garanties”. Verder hebben de machines zeer korte levertijden.

Bekijk het actuele aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven