Ga naar hoofdinhoud

Kansen voor digital twins in logistiek tijdens webinar

Digital twins worden steeds belangrijker. Niet alleen in de productie maar ook in de interne logistiek, bijvoorbeeld bij het gebruik van agv’s. Dat maakt een soepeler afhandeling naar klanten mogelijk. Op dinsdag 27 juni wordt webinar ‘Ontdek de waarde van een digital twin bij de overstap naar geautomatiseerd intern transport’ gehouden.

Steeds meer bedrijven overwegen de overstap naar een geautomatiseerd magazijn. Vaak worden daarbij agv’s (automated guided vehicles) ingezet. Dat is veiliger, efficiënter, duurzamer en een oplossing voor personeelskrapte.

Overstap zonder verrassingen

Maar hoe maak je die overstap vloeiend en zonder verrassingen achteraf? En hoe kan de inzet van een digital twin helpen bij de automatisering van je magazijn?

Paul van Veldhuizen en Niek Lammersen van Toyota Material Handling leggen dit uit in het webinar van vaktitel Warehouse Totaal.

Met digital twin-technologie kan Toyota nauwkeurig gemodelleerde agv’s door een exact nagebouwd digitaal magazijn laten rijden.

Inzicht en scenario’s

Dat geeft niet alleen inzicht in de huidige knelpunten, maar maakt het ook mogelijk om toekomstige scenario’s te draaien. Zo sta je nooit achteraf voor verrassingen.

In het webinar van vaktitel WarehouseTotaal komen onder meer aspecten aan bod als: Wat is een digital twin en hoe werkt het precies? Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een digital twin? Welke inzichten biedt het? Het geheel wordt ondersteund met een praktijkvoorbeeld.

Meld u aan

​​​​​​​Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van digitale simulatie bij de overstap naar automatisering? Dan is dit kosteloze webinar een must.

Het webinar is op dinsdag 27 juni, tussen 12:30 en 13:30 uur. Het is te volgen vanaf computer, tablet of telefoon.

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven