WCM Gelderblom, Kennametal en Trumpf • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

WCM Gelderblom, Kennametal en Trumpf

Aan de vooravond van de Techni-Show 2012 hebben Gelderblom Kennametal en Trumpf hun visie gegeven over WCM (World Class Manufacturing). De Nederlandse maakindustrie enkel de top bereiken door het totale proces op topniveau te brengen. Lees meer in het bijgevoegde persbericht van VNU

World Class Manufacturing betekent de beste producten maken tegen de goedkoopste integrale kostprijs. Daarvoor moet de hele keten kloppen: machine (en gereedschap), materiaal en mensen. Hans Volker, directeur van Gelderblom, de importeur van Okuma-machines in de Benelux: “Als we in Nederland naar 24/7 productie gaan, hebben we beheersbare processen nodig.”

 

Kennametal

Gert Spaargaren van Kennametal merkt dat ook kleinere bedrijven voor kennis steeds meer op hun gereedschapleverancier leunen. “Vaak ontbreekt de capaciteit in de werkvoorbereiding door de steeds kortere levertijden, anderzijds wil men de meest efficiënte gereedschappen. Klanten willen daarnaast alsmaar vaker garanties over standtijden en productietijden”.

 

Trumpf

Voor Trumpf Nederland wordt de Techni-Show 2012, van 13 tot en met 16 maart in Utrecht, spannender dan ooit. De Nederlandse vestiging van de Duitse machinebouwer lanceert op de grootste machinebeurs in de Benelux een heel nieuw klantconcept. Ger van der Endt, directeur van Trumpf Nederland. “Om world class manufacturing te bereiken, heb je partners nodig. Precies dat beogen wij.”

 

Lees meer in het bijgevoegde persbericht van VNU:

 

doc bestand  World class manufacturing

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven