Ga naar hoofdinhoud

Walter Helitronic Micro slijpt 0,5 mm frezen

De slijpmachine Helitronic Micro van Walter maakte dit najaar tijdens de EMO Milano 2009 veel indruk bij het volautomatisch productie- gereedschapslijpen van hardmetalen freesjes met een diameter van 0,5 mm.

De automatische, zes-assige CNC-gereedschapslijpmachine Walter Helitronic Micro is een machine voor het productie- en herslijpen van kleine gereedschappen zoals hardmetalen frezen. De machine in Milaan is voorzien van een robot voor het laden en lossen van de werkstukken en had de beschikking over een revolver met drie slijpslippen. Voor meer technische informatie zie de bijgevoegde brochure. Aan het einde van dit  bericht een video van de Helitronic Micro.

Walter Helitronic Micro EMO Milano 2009

De Walter Helitronic Micro zoals dit najaar gedemonstreerd tijdens de EMO in Milaan. In het midden, achter de stijl, de revolver met de drie slijpspillen (foto’s: Walter en Reinold Tomberg, voor meer foto’s van de EMO Milano 2009 zie ons foto-album)

 

Walter Helitronic Micro EMO Milaan

Gereedschappen geslepen op de Helitronic Micro van Walter, bereik gaat van 0,5 mm tot 12,7 mm. Bekijk ook een filmpje van deze machine op You Tube.

 

In ons land wordt de Walter Helitronic Micro op de markt gebracht door GSE Technology uit Deurne.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven