Wachtlijst bij Techni-Show 2012? • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wachtlijst bij Techni-Show 2012?

De Techni-Show die volgend jaar maart wordt gehouden heeft een vliegende start gemaakt. Inmiddels rust op 80 procent van de beschikbare halcapaciteit een boeking of een optie. De animo om deel te nemen aan de grootste machinevakbeurs in de Benelux is een jaar voor beurs nog nooit zo groot geweest. De beursorganisatie verwacht vanaf het einde van dit jaar een wachtlijst voor deelname.

Opvallend is de grote interesse in de sector machinegereedschappen op de Techni-Show 2012 die gepland staat van 13 tot en met 16 maart. Projectmanager Martijn Beckers van VNU Exhibitions merkt gretigheid in de markt: “Iedereen in de markt met wie ik spreek zegt maar één ding: ‘We hebben de weg naar boven te pakken’.  In de gesprekken die wij met potentiële exposanten hebben, merk ik dat iedereen maximaal wil profiteren van het momentum. De algehele teneur is dat men erbij wil zijn als de leads zich ten tijde van Techni-Show concentreren in Utrecht.”

 

Technishow 2012

De Techni-Show wordt gehuisvest in de hallen 7 tot en met  12 (foto: Paul Quaedvlieg)

 

In de digitale plattegrond op internet kunnen bedrijven zich oriënteren op de voor hun beste locatie. Dat zal nog een hele klus worden, want wie de plattegrond raadpleegt ziet dat een aantal hallen zelfs al vol zit. Beckers: “In een aantal sectoren is al sprake van schaarste, een aantal hallen is zelfs al uitverkocht. Het geeft aan dat de Techni-Show leeft; het geeft ook aan dat bedrijven hun kans op toekomstige omzet schoon zien.”

 

Machinegereedschappen

De sector ‘machingereedschappen’  is weer helemaal  terug op de Techni-Show. Beckers: “We zijn er blij mee. Hiermee is Techni-Show alomvattend. Compleet over de hele linie. Ook dit zegt iets over de economie. Toename van industriële bedrijvigheid leidt uiteraard ook tot toenemende omzetten in het segment machinegereedschappen. Economische groei en een volle hal machinegereedschappen hebben alles met elkaar te maken. “

 

De beschikbare vloeroppervlakte voor de Techni-Show is 25 duizend vierkante meter. Inmiddels hebben ruim 300 bedrijven een stand gereserveerd, dan wel een optie geplaatst. De verwachting is dat er vanaf eind dit jaar sprake zal zijn van een wachtlijst voor deelname. Gelijktijdig met de Techni-Show vindt de toeleveringsbeurs ESEF plaats. Techni-Show 2012 kent de sectoren machines voor niet verspanende bewerking, meettechniek-vision, perslucht- & vacuümtechniek, verbindingstechniek, productieautomatisering, informatie- en kennisoverdracht, machinegereedschappen, werkplaatstechniek en –inrichtingen, reinigings- en oppervlaktebewerkingsmachines.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven