VSMI komt in Dumaco-netwerk • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

VSMI komt in Dumaco-netwerk

VSMI is overgenomen door Dumaco. Daarmee breidt Dumaco de Nederlandse dekking en haar technologische en commerciële mogelijkheden in plaatbewerking uit. VSMI uit Varsseveld is toeleverancier van producten en onderdelen uit diverse soorten plaatwerk.

“De Smart Industry principes van VSMI passen helemaal binnen onze visie op de markt voor plaatbewerking,” zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “Met deze overname breiden we niet alleen onze productiemogelijkheden uit, maar zetten we ook een belangrijke stap op het gebied van ketenintegratie. Wij zijn in staat om een steeds groter deel van het fabricageproces uit handen te nemen.”

Oprichter en directeur van VSMI, Rob Lentink, houdt de dagelijkse leiding in handen. Hij zal samen met het managementteam van Dumaco werken aan een geleidelijke integratie van VSMI in de groep.

Over Dumaco

Dumaco is onafhankelijke specialist in plaatbewerking met 4 vestigingen in Nederland. De groep heeft alle plaatbewerkingstechnologieën in huis voor vergaande, klantspecifieke oplossingen. 

Over VSMI

VSMI, voorheen Nijman-Arentsen, is opgericht in 1972 en levert alle metaalsoorten maar ook rvs-geslepen, geborstelde en/of orbitaal bewerkte plaatwerkcomponenten en metaalwaren tot en met volledig geassembleerde bouwgroepen.

Het Varsseveldse bedrijf heeft 19.000 m² aan productiefaciliteiten en een complete backoffice. Daarmee stelt VSMI het proces voor afnemers volledig uit handen te nemen, vanaf ontwerp en engineering tot aan afwerking, assemblage en logistiek.

Meer over Dumaco in het komende nummer van Metaal Magazine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven