Ga naar hoofdinhoud

Voortman neemt Müller Opladen over

(foto: Müller Opladen.)

Voortman Steel Machinery heeft het Duitse Müller Opladen GmbH overgenomen. Door de overname kan het Nederlandse bedrijf de klanten “nog meer waarde leveren en “uitbreiden naar groeiende markten zoals offshore & energie en procesapparatuur”.

“Het verbreedt ons productaanbod en zorgt voor onschatbare kennis en ervaring die onze toekomstige groeiperspectieven zullen ondersteunen”, stelt Voortman.

“Deze strategische zet stelt ons in staat om meer te bieden aan onze gewaardeerde klanten en tegelijkertijd te groeien in opkomende markten.” Het leidt volgens het bedrijf tot “nog meer waarde en innovatie”.

Müller Opladen heeft meer dan 100 jaar marktervaring. De specialist in 3D-buisbewerkingsmachines heeft klanten in ongeveer 70 landen, met meer dan 1.000 geïnstalleerde machines wereldwijd.

Voortman-familie

CEO Mark Voortman is verheugd om Müller Opladen te verwelkomen in de Voortman-familie en kijkt uit naar een nauwe samenwerking “om nieuwe zakelijke kansen te creëren en toekomstige groei te stimuleren”.

“De integratie is een belangrijke stap voorwaarts in het voldoen aan de behoeften van onze huidige en potentiële klanten en het aanbieden van een compleet productportfolio voor profiel-, plaat- en buisbewerking”, zegt hij.

“De integratie betekent ook dat we elkaars markten zullen versterken en onze gewaardeerde klanten nog meer voordelen zullen bieden”, aldus het bedrijf. Müller Opladen blijft operationeel in Duitsland.

Voortman heeft meer dan 50 jaar ervaring in profiel- en plaatbewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven