Voortman introduceert V304 snijder op S&S • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Voortman introduceert V304 snijder op S&S

Voortman zal tijdens Schweissen und Schneiden 2013 de V304 plaatbewerkingsmachine voor het eerst tonen en demonstreren.

De V304, geschikt voor meervoudig autogeensnijden, plasmasnijden en 3D plasmasnijden, is één van de opvolgers van de VCS Compact, de VCS Thermo en de VCS Multi. De machine bereikt hoge snijsnelheden en is geschikt voor herhalende snijtaken en het aanbrengen van layout markeringen. Maximaal zes autogeentoortsen, twee plasmatoortsen of een combinatie van beide kunnen aan de stalen brug worden toegevoegd.

 

V304_front

De nieuwe V304 wordt uitgerust met True Hole Technology van Hypertherm en Contour Cut van Kjellberg om een hogere kwaliteit gaten te snijden dan bij standaard snijmethodes (foto’s: Voortman)


Ontwikkelingen

De V304 is een nieuw ontwikkelde plaatbewerkingsmachine van Voortman en heeft naast een nieuw ontwerp ook een aantal nieuwe functies. Zo heeft de machine een hoognauwkeurige positionering met X-rails, precieze bewegingen van de Y-as dankzij een spiraalvormig tandheugelsysteem, een nieuw 3D plasma bevelunit, een robuust ontworpen stalen brug voor optimale stabiliteit en een Kemper afzuiginstallatie voor het filteren van stof en snijdampen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven