Voor 15 nov. inschrijven Innovatie Awards • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Voor 15 nov. inschrijven Innovatie Awards

Wie heeft het meest innovatieve product, wie levert de beste dienst en welke innovatie is het meest geliefd bij het publiek? De Techni-Show Innovatie Awards is dé onderscheiding voor uw innovatie in de metaalindustrie. Inschrijving, in het kader van de Techni-Show 2014, is mogelijk tot 15 november.

Deelname aan de Techni-Show Innovatie Awards staat open voor iedereen die exposant is op Techni-Show 2014 of klant is van een exposant. De inzending moet innovatief en relevant zijn voor de metaalindustrie. De innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht, en mag niet ouder zijn dan twee jaar.  Lees ook meer in de brochure hieronder:

 

pdf bestand  TS2014_AwardLeaflet

 

Innovatief

De strijd gaat om de vakprijs voor het meest innovatieve product. Daarnaast is een publieksprijs en een Made in Holland Award te vergeven. De vakprijs kent een platina, gouden en zilveren award. Het is na inschrijving aan de jury om de inzendingen te beoordelen op mate van innovatie, marktwaarde, business potentieel en functionaliteit. In januari 2014 worden de genomineerden bekendgemaakt tijdens een persconferentie. De winnaars worden bekendgemaakt op de eerste beursdag van Techni-Show 2014, van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Jury

De jury van de vakprijs voor de Techni-Show Innovatie Awards bestaat dit jaar uit: Reinold Tomberg, (Metaal Magazine, voorzitter van de jury); Franc Coenen (Made in Europe); Rolf Elling (Vraag en Aanbod); Eric Weustink (MetaalNieuws); Harry Steunenberg (Technishow Magazine); Frans van der Brugh (Koninklijke Metaalunie) en Bart Meijer (Saxion).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven