Vonktechnologiedagen bij De Ridder • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vonktechnologiedagen bij De Ridder

Al jaren worden bij De Ridder de Vonktechnologiedagen georganiseerd voor erodeer-profi’s die altijd opnieuw willen weten of hun werk sneller, beter of slimmer kan. (foto: Archief Metaalmagazine)

Al jaren worden bij De Ridder de Vonktechnologiedagen georganiseerd voor erodeer-profi’s die altijd opnieuw willen weten of hun werk sneller, beter of slimmer kan.
Het event is geschikt voor iedereen die up-to-date wil blijven in : draadvonken, zinkvonken, startgatvonken, CADCAM Esprit voor EDM, werkstukopspanning en automatisering, mobiel zinkvonken, applicaties met 4e / 5e as en Remote monitoring via smartphone.
Praktische informatie:
Waar?                 In het TechCenter van De RidderTHO in Best
Wanneer?           9 t/m 19 mei 2017  (week 19 en 20)
Hoe?                   Een dagdeel geheel persoonlijk voor u (voor- of namiddag naar keuze- op afspraak)
Wat ?
4 uur exclusief de tijd om te stoeien over een stuk vonktechnologie, waar de deelnemer vooruitgang wenst te boeken: een eigen werkstuk, de perfectionering van het eigen proces, brainstormen over de beste investering voor de toekomst, kortom:  met een open mindset samen zoeken naar optimalisering.
Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn. Deze worden waar mogelijk ter plekke in aanwezigheid van de deelnemer uitgevoerd.  Vaak is alleen een memory-stick met tekening en een stuk materiaal voldoende om een bijzonder resultaat voor te schotelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven