Vonkboren met Drill 300 van AgieCharmilles • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vonkboren met Drill 300 van AgieCharmilles

De nieuwe vonkboormachine Drill 300 die GF AgieCharmilles onlangs tijdens de EMO in Hannover (D) gepresenteerd heeft, is een compacte machine met een tafel van 600 mm x 400 mm (X x Y) en een Z- en W-bereik van respectievelijk 450 mm x 450 mm.

De Drill 300 van GF AgieCharmilles is als optie ook leverbaar met een Z-bereik van 650 mm. De vonkboormachine is voorzien van de ISPG generator van GF AgieCharmilles. Deze biedt opties als de detectie van de eerste vonk, compensatie van de elektrodeslijtage en detectie van het moment waarop de boring gereed is. Voor meer informatie zie de bijgevoegde Engelstalige PDF van GF AgieCharmilles:

 

pdf bestand  GF AC DRILL 300 

 

Drill 300 EDM vonkboormachine van GF AgieCharmilles tijdens EMO Hannover 2011

De foto’s hierboven en hieronder laten de Drill 300 vonkboormachine van GF AgieCharmilles zien tijdens een demonstratie op de EMO Hannover 2011. Om gaatjes in de turbineschoep te kunnen vonkboren is de machine voorzien van een draaizwenk-unit met twee gestuurde assen (foto’s: Reinold Tomberg en GF AgieCharmilles, in ons land heeft GF AgieCharmilles een vestiging in Lomm)

Drill 300 EDM vonkboormachine van GF AgieCharmilles tijdens EMO Hannover 2011

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven