VOM discussieert in Metaal Magazine • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

VOM discussieert in Metaal Magazine

De VOM-forumdiscussie is een nieuw initiatief van de Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen (VOM). Tijdens deze rondetafelgesprekken over oppervlaktebehandeling passeren onder meer de stand der techniek, trends en ontwikkelingen en aandachtspunten voor metaalbewerkers de revue.

Door middel van de discussies worden metaalondernemers geïnformeerd en geholpen bij het oplossen van technische problemen op het gebied van oppervlaktebehandelingen.

 

VOM discussieert in Metaal Magazine

Het is de verwachting van de VOM-forumdiscussie dat een keur voor productkwaliteit van oppervlaktebehandelingen voor ondernemers in de momenteel wat zware tijden uitkomst kan bieden

 

Aan de eerste VOM-forumdiscussie over productkwaliteit in de oppervlaktebehandeling, medio februari in Nieuwegein, werd deelgenomen door Albert Geerts van Glasbeek Finish (Waddinxveen), Jan van den Heuvel van Aladin (Arnhem), Michiel Koot van European Surface Treatment on Aluminium – ESTAL (Zürich), Wim in den Haak van VOM (Nieuwegein), Steven Vos van Kluthe Benelux (Alphen a/d Rijn), Jeffrey de Rycke van UTS (Kemzeke, België), Jörg Savelsberg van Sherart (Helmond), Ben Hoppener van Coating Advies Nederland (Tilburg) en Henk Broeksteeg van C&T Technics (Uden) en Rard Metz van VOM.

 

De VOM-forumdiscussies staan onder leiding van Reinold Tomberg, hoofdredacteur van Metaal Magazine.  Een verslag van de VOM-forumdiscussies wordt gepubliceerd in Metaal Magazine. Ook zal dit jaar op MetaalMagazine.nl een dossier gevuld worden met de verslagen van de VOM-forumdiscussies. Het eerste verslag verschijnt in Metaal Magazine nummer 3 dat 27 maart bij de lezer komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven