Volgende week veilig en gezond werken • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Volgende week veilig en gezond werken

Tijdens de Week van Veilig en Gezond Werken (3-7 juni) organiseert 5xbeter met een roadshow met activiteiten door het hele land. De Week wordt afgesloten met het congres ‘De Gezondste Zaak’ in het EvenTron te Rosmalen.

De Week van Veilig en Gezond Werken is onderdeel van ‘5x Beter, ijzersterk voor veilig werk’, een gezamenlijke campagne van de Koninklijke Metaalunie, FME-CWM, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en De Unie. 5xbeter ondersteunt bedrijven en ondernemingsraden met een aanbod van thematische pakketten, workshops en bijeenkomsten, en campagnemateriaal om veilig en gezond werken in het eigen bedrijf op inhoudelijke en feestelijke wijze in het zonnetje te zetten. 

 

Roadshow

Met de 5xbeter-truck gaat de Week van de Veiligheid ‘on tour’. In vijf dagen tijd maakt de 5xbeter-truck een ronde langs vijf bedrijven die goed bezig zijn met veilig en gezond werken. De route is als volgt: 

  • 3 juni VMI (Epe)
  • 4 juni Walraven (Mijdrecht)
  • 5 juni VLR/NLB (Amersfoort)
  • 6 juni Habets (Nuth)
  • vrijdag 7 juni Vogtenstaal (Maastricht)

Congres 10 juni

De Week wordt afgesloten met het jaarlijkse 5xbeter congres ‘De Gezondste Zaak’ op 10 juni in het EvenTron te Rosmalen. Thema dit jaar is: hoe verkoop je veilig en gezond werken op de werkvloer? Kijk voor meer informatie en het programma op www.5xbeter.nl. Deelname aan het congres is gratis. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven