Ga naar hoofdinhoud

Volgend jaar Techni-Show en EuroBlech

2010 belooft voor de metaalbranche weer een interessant beursjaar te worden. Zeker als het zich nu voorzichtig aandienende herstel doorzet. De beurs om volgend jaar te bezoeken is vanzelfsprekend de Techni-Show: 9-12 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook volgend jaar weer in combinatie met de toeleveringsbeurs Esef

De verwachting is wel dat het komend voorjaar in Utrecht tijdens de Techni-Show allemaal wat compacter is, als gevolg van de crisis, en we moeten ook niet  vreemd opkijken als er exposanten zijn die een keer de nationale manifestatie op het gebied van productietechniek overslaan. Die exposanten zijn dan waarschijnlijk wél te vinden op de Metav in Düsseldorf (D): 23-27 februari. Dus net voor de Techni-Show.

 

Haas EMO Milano 2009Volgend jaar ook weer veel productietechniek op de metaalbeurzen. Op de foto de stand van Haas tijdens de EMO Milano 2009 (foto’s: Reinold Tomberg)

 

EuroBlech

Een belangrijke internationale beurs vindt volgend najaar 26-30 oktober plaats in Hannover (D): de EuroBlech 2010. Alles op het gebied van plaat en -bewerking en -verwerking is hier te vinden.

 

K 2010 

Najaar 2010 is het ook weer de tijd om de grote kunststofbeurs K 2010 in Düsseldorf (D) te bezoeken: 27 oktober – 30 november. Zeker voor gereedschapmakers uit de metaalbranche een belangrijke beurs. Maar eigenlijk aanbevelingswaardig voor iedereen met interesse in productietechniek.

 

Metapro,  Metav en AMB

De diehards die in 2010 vroeg wil beginnen met beursbezoek kunnen van 9-12 februari al terecht bij de Belgische Metapro in Brussel (B). Dus nog voor de Metav en de Techni-Show. Last but not least noemen we hier de AMB in Stuttgart (D), 28 september – 2oktober. En volgend najaar de Metavak in Gorinchem.

 

Voor een compleet overzicht zie onze agenda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven