Vision, Robotics & Motion 2021 gaat niet door • Metaal Magazine
Nieuws

Vision, Robotics & Motion 2021 gaat niet door

Vision, Robotics & Motion wordt dit jaar wederom geannuleerd. De uitgestelde vakbeurs, die in juni gepland stond, wordt verschoven naar 2022. Dat heeft organisator Mikrocentrum  besloten. Mikrocentrum stelt er samen met de toeleveranciers alles aan gedaan te hebben om de vakbeurs veilig te kunnen organiseren. “Helaas blijkt dat door de aanhoudende ontwikkelingen rondom het coronavirus, het organiseren van een succesvolle editie niet meer haalbaar is.”

“We hebben ons als organisator zo lang mogelijk volledig ingezet om een veilige en succesvolle editie in 2021 te kunnen organiseren. Helaas worden we nu toch ingehaald door de aanhoudende coronasituatie”, zegt Bart Kooijmans, manager Vision, Robotics & Motion van Mikrocentrum.

“Maar we laten ons niet uit het veld slaan”, vervolgt hij. “Volgend jaar maken we er gewoon alsnog een groots succes van!”

‘Te veel onzekerheden’

Tot voor kort had Mikrocentrum goede hoop dat Vision, Robotics & Motion 2021 plaats kon vinden in juni. Inmiddels blijkt dat er de komende maanden te veel onzekerheden zijn rondom het verloop van het aantal coronabesmettingen en de mogelijkheden voor het plaats laten vinden van vakbeurzen op doorstroomlocaties.

In de periode voor het definitieve annuleringsbesluit is er door Mikrocentrum contact gezocht met alle exposanten om input te vragen over het meedoen aan de vakbeurs, maar ook om de meningen over de slagingskans te peilen.

De uitkomsten van deze gesprekken, het aantal annuleringen en de aanhoudende ontwikkelingen zijn doorslaggevend geweest voor het annuleringsbesluit.

Bescheiden online alternatief

Om Vision, Robotics & Motion niet helemaal aan exposanten en bezoekers voorbij te laten gaan, werkt de organisatie aan een alternatief programma. “Dit programma zal een bescheiden, maar interessant online alternatief zijn.”

Vision, Robotics & Motion 2022

Binnenkort start Mikrocentrum met de voorbereidingen voor de organisatie van deze editie. Het streven is om de vakbeurs in juni 2022 plaats te laten vinden. De exacte data en locatie volgen nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven