Vimag symposium tijdens Techni-Show 2008 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vimag symposium tijdens Techni-Show 2008

Snel op de hoogte raken van trends en
ontwikkelingen over procesinnovatie in de metaalindustrie? Dat kan door deel te
nemen aan het ontbijtsymposium dat de Vimag op donderdag 13 maart a.s. tijdens
de Techni-Show 2008 organiseert.

Plaats van handeling is de Prins Claus Congreszaal van de Jaarbeurs te Utrecht. Na kennis te hebben genomen van trends en ontwikkelingen kan de bezoeker -vlak na de eerste drukte- de beursvloer op om met eigen ogen ‘live’ de meest recente innovaties te ervaren.
 
Het ontbijtsymposium van de Vimag staat in het teken van procesinnovaties. Een viertal sprekers belicht het thema vanuit hun eigen visie en praktijk.
 
Zo schetst G. Huizinga, hoofd Technologie en Innovatie van FME-CWM, de trends en ontwikkelingen op het gebied van 24/7-productie voor productiebedrijven in de technologische maakindustrie. De mogelijkheden en aandachtspunten die zijn opgedaan in lopende 24/7-projecten passeren daarbij de revue.
 
Vervolgens wordt het thema belicht aan de hand van praktijkervaringen van twee Nederlandse producenten. H. Willemsen, algemeen directeur van Wila en F. Kevenaar, algemeen directeur van Brabant Components, gaan achtereenvolgens in op procesinnovatie bij de productie van kleine respectievelijk grote series.
 
Daarnaast gaat R. Aernoudts van het Lean Manufacturing Institute in op de mogelijkheden die Lean Manufacturing biedt voor procesinnovatie binnen de metaalindustrie.
 
De aanvang van het symposium staat gepland om 8.00 uur. Voorafgaand worden bezoekers vanaf 7.00 uur in de foyer van de Prins Claus Congreszaal ontvangen met een ontbijt zodat de ochtendfile zoveel mogelijk kan worden vermeden.
 
De deelnamekosten bedragen voor Vimag- en Nevat-leden 70 euro.  – Aanmelden kan via het secretariaat van de Vimag (info@vimag.nl)
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven