Vier productieve Heller machines op AMB • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vier productieve Heller machines op AMB

De H 4500 is het instapmodel m.b.t. de beschikbare machines met HSK 100 opname. De H 4500 heeft een hoog verspanend vermogen (foto: Tim Wentink)

Heller komt in september met vier bewerkingscentra naar de AMB in Stuttgart (D). Met deze vier bewerkingscentra toont Heller het totaalconcept in termen van productiviteit over alle modelseries in het assortiment.

Een instapper van Heller dat voorzien is van een HSK100 opname is de H 4500. De compacte vierasser  is gestandaardiseerd en ontworpen voor robuuste processen. Deze all-rounder is uitgevoerd met een 52 kW sterke spil met een toerental tot 12.500 min-1. Verder toont Heller het vijfassige FP 4000 bewerkingscentrum dat is uitgevoerd met een gaffelfreeskop. Deze machine combineert productiviteit met precisie en is geschikt voor grote werkstukken met een massa tot 1.400 kg. Voor gecombineerde frees- en draaibewerkingen komt Heller met de CP 4000. Deze vijfasser is uitgevoerd met een rondtafel met een maximaal toerental van 1000 min-1 en een koppel van 1.580 Nm. Als laatste toont Heller de klassieke vierassige H 2000 met een geïntegreerd aanstuursysteem voor kottergereedschap. Heller wordt in Nederland vertegenwoordigd door Oude Reimer uit Hilversum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven