Verspanersforum komt naar Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Verspanersforum komt naar Metavak

“De medewerking aan het verspanersforum groeit”, aldus de oprichter Gerrit van der Linde. Op het websiteforum zijn gemiddeld 130 bezoekers regelmatig actief met hun vakproblematiek. Daarnaast delen beroepsmensen uit de industrie graag hun vakkennis en ervaring op georganiseerde bijeenkomsten. Het verspanersforum neemt ook deel aan de Metavak.

Op de Metavak maken de bezoekers op de stand van het Verspanersforum kennis met een drietal noviteiten. Zo kan men de ‘Fanuc NC Programma Editor’-software beproeven en zelf CNC-programma’s maken, die zowel specialisten als starters zullen aanspreken.

 

Technologiedatabase

Het handige programma ‘CNC Machinist Toolbox’is nieuw. Hiermee beschikt een metaalbewerker over een technologiedatabase, omrekenfuncties, mathematische calculator en tabellen met verspaningsgegevens. Verder wordt: ‘MillWrite’geïntroduceerd. Dit is een softwarepakket, specifiek voor het graveren van letters, cijfers, symbolen en afbeeldingen op vlak, rond en bol oppervlak (foto).

 

CNC-ervaring

Het verspanersforum zet zich verder in voor publicatie van nieuwe vakboeken, software en met een website zonder winstoogmerk om, op tegen lage kosten, nieuw personeel en studenten professionele middelen te verschaffen om een CNC-ervaring op te doen of uit te breiden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven