Ga naar hoofdinhoud

Verspanersforum breidt aanbod uit

De stichting Verspanersforum breidt haar werkgebied uit naar het noorden van het land. Tevens is het trainingsprogramma uitgebreid met een nieuwe module: ‘productief economisch multi task bewerken’. In het najaar komen er opleidingen voor slijpen.

Harm Kort (voorzitter en tevens docent) is ervan overtuigt dat dit een waardevolle aanvulling is op het bestaande trainingsprogramma. De eerste trainingen zullen plaats vinden bij open inschrijving, als locatie voor het noorden is de keus gevallen op van der Valk Hotel Assen. De geplande data zijn 9, 10, 11 en 18 oktober respectievelijk ‘productief economisch draaien’, ‘frezen, kotteren en boren’ en ‘multi task bewerken’.

 

Regio midden

Tevens zal in navolging van afgelopen voorjaar voor regio midden hetzelfde programma worden aangeboden in van der Valk Hotel Witte Bergen Eemnes op 2, 3, 4 en16 oktober. De trainingen zijn praktijkgerelateerd en direct toepasbaar op het productieproces. De kosten zijn 295  euro per sessie per deelnemer deze zijn inclusief werkboek, notitieblok, schrijfmiddelen, koffie, thee, water en lunchbuffet.

 

Slijpen

Komend najaar hoopt de stichting het programma verder uit te breiden met drie modules slijpen (‘productief economisch vlakslijpen’, ‘rondslijpen en gereedschapslijpen’) en een basistraining ‘machine-operator. Naast de trainingen met open inschrijving biedt het Verspanersforum ook de mogelijkheid voor maatwerk voor groepen tot twaalf personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven