Versier je paastafel met Dremel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Versier je paastafel met Dremel

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer Pasen. Volgens Dremel worden tijdens de paasdagen in Nederland 32 miljoen eieren gegeten. Tip van Dremel: versier je paastafel met gegraveerde eierdopjes. Dremel heeft verschillende tools om van de paastafel te versieren.

Voor creatief met eierdopjes heb je nodig: een snoerloze soldeerbout (Dremel VersaTip), houten eierdopjes, zacht potlood, zachte gum en lint. Hoe graveer je een eierdopje?

1. Gebruik een zacht potlood om eenvoudige hartvormen op de eierdop te tekenen en stippen op het voetje. In plaats van harten kun je ook bloemen tekenen of de naam van een familielid.

2. Zet de VersaTip aan en teken stippen op het voetje van de eierdop. Hierbij hoef je geen druk uit te oefenen. Plaats de tip op de juiste plek en hou deze enkele seconden op zijn plaats. Als het hout niet is gemarkeerd, dan laat je het gereedschap wat langer opwarmen en herhaal je de procedure.

3. Teken op dezelfde manier de harten. Gebruik tot slot een zachte gum voor het verwijderen van eventuele zichtbare potloodlijnen. Bind ter versiering een lintje om het voetje van de eierdop. In plaats van de VersaTip kun je het lijmpistool Gluegun gebruiken met gekleurde lijm, om zo een vrolijk effect te scheppen met verschillende kleuren op bijvoorbeeld kunststof-eierdopjes.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven