Vernieuwde website Mparts live • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwde website Mparts live

Nieuwe website Mparts is gelanceerd.

Onlangs is de vernieuwde website van Mparts ‘live’ gegaan. De nieuwe website, volledig in lijn met de moderne huisstijl van Mparts, biedt toegang tot de online webshop met 30.000 mechanische componenten.

Producten op de website van Mparts lopen uiteen van afstandhouders, bouten en moeren tot een omvangrijk assortiment gasveren en actuatoren. Vermeldenswaardig is dat klanten in een beveiligde klantomgeving voortaan op elk gewenst moment hun eigen status kunnen zien ofwel of er nog openstaande bestellingen, facturen of offerte-aanvragen zijn. Interessant te melden is ook dat klanten bij bestelling van producten, voortaan volautomatisch gerelateerde producten te zien krijgen en dat de zoekfunctie is uitgebreid. Zo kan op de nieuwe website relatief eenvoudig worden gezocht op kleur, materiaal, type product, Mparts- of leverancierscode. Het gezochte product wordt in alle gevallen getoond met foto, maatschets, technische kenmerken, productspecificaties en een download-functionaliteit voor het productdata-blad.

CAD-bestand

Bij een groot aantal producten bestaat de mogelijkheid om een CAD-bestand en/of een 2D- of een 3D-tekening te downloaden, en om voorraadinformatie op te vragen. Voortaan is de nieuwe Mparts-website leesbaar op alle denkbare devices, zoals van computerschermen tot telefoons, omdat deze zich voortaan volautomatisch instelt op elke willekeurige device waarop deze wordt geopend (‘responsive’).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven