Vernieuwde schijffrezen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwde schijffrezen

Speciaal voor het uitvoeren van schijffreesprocessen met moeilijk te verspanen materialen introduceert Seco Tools een nieuwe productlijn. Het gaat om de schijffreeslichamen 335.18 en 335.19.

De snijplaatzittingen met dichte vertanding verbeteren stabiliteit en productiviteit, terwijl het interne plug-and-play-koelsysteem de hoogst mogelijke standtijd en superieure spaancontrole biedt, aldus Seco Tools.

“Dankzij deze functies, evenals een nieuw corrosiebestendig freeslichaam en wisselsnijplaten met vier snijkanten, kunnen deze schijffrezen snelstalen alternatieven overtreffen, vooral bij harde materialen zoals stug rvs, titanium en superlegeringen.

Varianten

De frezen 335.18 and 335.19 zijn ontworpen voor gleuffreesbewerkingen tussen 4-12 mm en snijbewerkingen van 4-8 mm.

Ze zijn beschikbaar in diameters variërend van 32 mm tot 125 mm (van 1.25″ tot 4″ met een breedte van 0,156″ tot 0,50″).

Snijplaten voor deze frezen zijn beschikbaar in een volledig assortiment kwaliteiten, snijkantgeometrieën en hoekradii (0,2 – 6,0 mm, 0,008″ – 0,236″).

Voor de meeste flexibiliteit en gebruiksgemak, evenals een goed radiaal en axiaal bereik, gebruiken de frezen 335.18 en 335.19 modulaire Combimaster-koppelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven