Verheij Metaal kiest kantrobotcel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Verheij Metaal kiest kantrobotcel

Verheij Metaal uit Ulft neemt volgend voorjaar een Trumpf TruBend Cell 5170 in gebruik. Daarmee gaat het bedrijf gerobotiseerd kanten.

De nieuwe kantrobotcel is volgens Verheij “het eerste onderdeel van een groter automatiseringsprogramma waarmee we onze groei kunnen faciliteren”.

Het plaatbewerkingsbedrijf gaat voor die groei ook uitbreiden met nieuwbouw op het naastgelegen terrein.

Verheij ziet de nieuwe kantcel voor zichzelf als een “volgende stap in smart industry”. Het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar.

Met Toolmaster

De TruBend Cell wordt tevens uitgerust met een Toolmaster. Met dat systeem kunnen geautomatiseerd gereedschapswisselingen worden uitgevoerd. De nieuwe kantrobotcel komt in april.

“Dankzij die automatisering wordt de fabriek flexibel in capaciteit, kunnen we ook kleine series aan en kunnen we tevens onbemand produceren”, meldt Verheij op LinkedIn.

Verheij Metaal

Plaatbewerkingsbedrijf Verheij Metaal is sterk in de productie van onder meer behuizingen en omkastingen voor diverse markten, maar ook magazijninrichting en verlichtingsarmaturen.

Afnemers van het plaatwerk zitten in sectoren als bouw, retail, voedingsmiddelen, apparatenbouw, logistiek en automotive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven