Veel zaagtechnologie bij open huis Behringer • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Veel zaagtechnologie bij open huis Behringer

De 563A en 663A zijn twee nieuwe machines in de HBE-serie van Behringer (foto's: Behringer)

Van 16 t/m 19 juni hield Behringer een open huis in het Duitse Kirchardt waar de laatste technologie op zaaggebied werd gepresenteerd. Zo toonde de zaagmachinefabrikant twee doorontwikkelingen op de HBE-Dynamic serie. Het gaat om twee grotere versies.

Met de komst van de twee nieuwe machines bestaat de HBE-serie nu uit zes machines, namelijk de 261A, 321A, 411A, 511A, 563A en 663A. Met deze serie dekt Behringer een groot zaagbereik af. De zaagmachines bereiken hoge zaagprestaties, gecombineerd met een laag energieverbruik en ze nemen weinig ruimte in beslag.

Vijf topics

Naast de twee nieuwe zaagmachines presenteerde Behringer samen met Eisele het zagen van staal, diverse legeringen en aluminium met band- en cirkelzagen. Daarnaast waren automatisering, universele compacte oplossingen, lean produceren in de gieterij van Behringer en Behringer 4.0 topics die voorbij kwamen tijdens het driedaagse open huis. Behringer wordt in Nederland op de markt gebracht door Promatt uit Haaksbergen

In de september uitgave van Metaal Magazine verschijnt een artikel over het open huis van Behringer. Neem nu een abonnement als u dit niet wilt missen.

Met Behringer 4.0 werd de een idee gegeven van zaagtechnologie in combinatie met industrie 4.0
Met Behringer 4.0 werd de een idee gegeven van zaagtechnologie in combinatie met industrie 4.0

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven