Ga naar hoofdinhoud

Veel machines Oude Reimer op Techni-Show

Oude Reimer uit Hilversum, importeur van machines en gereedschappen, komt naar de Techni-Show met een groot aantal machines. Op de stand van 350 vierkante meter staan bewerkingsmachines met een grote variatie: van staalbouw en plasmasnijden tot zeer nauwkeurige bewerkingen op vijf-assige machines.

Oude Reimer toont zelfs een aantal primeurs voor Nederland. De eerste is de Chiron DZ15FX. Deze machine beschikt over een dubbele spil en lijkt op de compactere DZ08FX die op de huisshow van Chiron en tijdens de EMO 2011 te zien was. Een andere primeur betreft de Benzinger DoLittle, een compacte draaimachine voor complexe producten met een doorlaat van rond 16 mm. Volgens Oude Reimer verenigen zich op een minimaal vloeroppervlakte precisie, bedieningsvriendelijkheid en korte cyclustijden zich met de moderne technologie.

 

Chiron DZ15FX

De Chiron DZ15FX met dubbele spil is één van de highlights van Oude Reimer op de Techni-Show (foto: Chiron)

 

Andere verspanende machines zijn de VL van Emag, de SR 20 RIII en SB-20E langdraaimachines van Star en een 5-assige horizontale bewerkingsmachine FT4000 van Heller. Bijzonder bij deze laatste machine is een demonstratie ‘powercutting’ in titaan. Op het niet verspanende vlak toont Oude Reimer de RBV35 buizenbuigmachine van Wafios.

 

Bijzonder en groot is de Ficep Gemini 25 plaatverwerkingsmachine die zowel kan plasmasnijden als frezen. De Machines van Ficep worden vooral gebruikt in de staalbouw en de materiaal toeleveringsindustrie. Oude Reimer is tijdens de Techni-Show te vinden in hal 12.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven