Ga naar hoofdinhoud

Veel machines bij Bendertechniek in Utrecht

Bendertechniek zal op de Techni-Show 2012 in hal 12 op een standoppervlak van 270 vierkante meter een aantal interessante machines exposeren. Van Matsuura bijvoorbeeld laat Bendertechniek in Utrecht twee vijfassige bewerkingscentra zien.

Andere machines die Bendertechniek tijdens de Techni-Show 2012 laat zien zijn:

 

– CNC draaibank, model HiTech 200B-MC van Hwacheon. Een snelle geavanceerde, draaimachine met aangedreven gereedschappen en een  C-as. Daarnaast een vertikaal Hwacheon bewerkingscentrum uit de populaire Vesta serie.    

 

Bendertechniek width =

Van Averex demonstreert Bender een horizontaal bewerkingscentrum, de Akari-HMC450, gemaakt in Taiwan maar met Japanse precisie, uitgevoerd met een palletwisselaar voor pallets van rond 400 mm en rond 500 mm (foto’s: Bendertechniek, bekijk hier een filmpje van deze machine)

 

– Van YCM toont Bendertechniek het verticale bewerkingscentrum, model NSV102A. Deze machine onderscheidt zich door de hoge bewerkingssnelheid en ijlgangen. Eenmachine voor een hoge productiviteit of voor toepassingen in de matrijzenbouw. 

 

– Van Goratu zal Bendertechniek een bedfreesmachine opstellen, de Lagun GBR3. Dit is een machine met een automatisch indexeerbare orthogonale freeskop. Met de Heidenhain optie TNCopt en een infrarood meettaster, de TS640 zal Bendertechniek tijdens de beurs aantonen hoe eenvoudig het is de kinematica van de freeskop te meten en direct in de besturing te laten verwerken.

 

– Bendertechniek komt met twee vijfassige Matsuura bewerkingscentra naar Utrecht. Op het gemakkelijk toegankelijke, snelle instapmodel, MX-520 worden  vijfassig simultane bewegingen in een aluminium product gedemonstreerd. Daarnaast is een complexere vijfassige machine met een geavanceerd pallet wisselstation, model MAM72-3VS, te zien op de beurs. Het filmpje hieronder toont een bijzondere Matsuura die eind vorig jaar gedemonstreerd is tijdens de EuroMold 2011 in Frankfurt (D):

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven