Veel buitenlands bezoek op EuroMold • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Veel buitenlands bezoek op EuroMold

Ruim een week na afsluiten van de EuroMold 2010 in Frankfurt (D) zijn de bezoekersaantallen bekend. Ondanks het slechte weer van begin december kwamen in totaal 55.301 bezoekers uit 86 landen naar Frankfurt.

Met 55.301 bezoekers uit 86 landen mag de EuroMold 2010 niet klagen. De prognose was vastgesteld op zo’n 60.000 bezoekers, maar gezien het slechte weer is een opkomst van ruim 55.000 bezoekers zeker goed te noemen. Wat volgens de beursorganisatie Demat opvalt is het stijgende aantal bezoekers uit het buitenland.

 

Was dat in 2009 nog 36,6% van de bezoekers, in 2010 was dat gestegen naar 40,9%, wat overeenkomt met 22.633 bezoekers. De EuroMold valt in de smaak bij de Nederlanders, want samen met de Italianen, Turken, Oostenrijkers en Zwitsers behoorden wij tot de grootste groepen buitenlandse bezoekers. Maar ook uit landen als Spanje, China, België, Frank en Rusland kwamen meer bezoekers dan voorheen.

EuroMold 2010 bezoek

Veel buitenlands bezoek dit jaar op de EuroMold 2010 in Frankfurt (foto: Paul Quaedvlieg, voor meer foto’s van de EuroMold 2010, zie ons digitale fotoalbum)

 

De EuroMold toont vooral noviteiten en toepassingen voor de gereedschaps- en matrijzenbouw, Rapid Prototyping & Tooling, model- en prototypebouw, engineering, metaalbewerkingsmachines en software zoals CAD/CAM, simulatie, e.d.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven