Ga naar hoofdinhoud

Veel bezoek Showcase en leveranciersdag AWL

Op 17 april organiseerde AWL-Techniek voor de derde keer op rij de Showcase, een feestelijke open avond voor collega’s, familie en bekenden. De vooraanstaande machinebouwer uit Harderwijk vierde tevens haar twintigjarig bestaan. Voorafgaand aan de Showcase ontving AWL 60 strategische leveranciers vanuit heel Europa voor een inspirerende middag die in het teken stond van innovatie en netwerken. Het bedrijf kijkt terug op twee zeer geslaagde evenementen.

In de fabriekshal konden de bezoekers diverse projecten bezichtigen. Veel van de machines waren in testmode gezet, zodat iedereen ook goed de techniek in werking kon zien. Dit zorgde voor verwonderde gezichten, want voor veel mensen zijn deze hightech machines geen dagelijkse kost. Piet Mosterd, Algemeen Directeur van AWL-Techniek zegt: “We zijn trots op de machines die we bouwen en delen dat graag met anderen. Dat er zoveel mensen betrokken zijn bij onze medewerkers is mooi om te zien. Dat geeft een goed gevoel.”


AWL-showcase2013_2-350px

Showcase en leveranciersdag AWL-Techniek weer een groot succes (foto: AWL)
 

De Showcase had dit jaar een feestelijk tintje vanwege het twintigjarig jubileum van AWL. Dit mooie moment wilde AWL graag met familie, vrienden en bekenden vieren. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. Met circa 2000 bezoekers mag AWL de showcase met recht een groot succes noemen.

 

Leveranciersdag

’s Middags was er voor de leveranciers een speciale middag gepland. Deze stond in het teken van strategische samenwerking en de ontwikkeling van AWL in de afgelopen twintig jaar. Harald Lubbinge, Chief Operating Officer bij AWL, nam de toehoorders mee op een reis langs twintig jaar innovaties van AWL en Nederlandse bodem. De koers die het bedrijf heeft ingezet als het gaat om Lean Manufacturing werd besproken door Purchase Manager Dirk Everaarts. Daarnaast blikte hij ook terug op het afgelopen jaar en de doelstellingen die er zijn op het gebied van supply chain management.


Eisse Jan Drewes, Manager R&D gaf inzicht in de (R&D)projecten waar AWL momenteel druk mee bezig is en welke rol hier voor leveranciers ligt. De middag werd afgesloten met een kwalitatief hoogstaande goochelact waar de bezoekers nog lang over napraatten. Kortom; een geslaagde en interessante middag waarbij iedereen geïnspireerd en gemotiveerd huiswaarts keerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven