VDWF Themadagen online • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

VDWF Themadagen online

De VDWF (Duits Industrieverband der Unternehmen der Werkzeug- und Formenbau-Branche) houdt komend najaar een online evenementenreeks. Tijdens deze VDWF Themadagen kunnen bedrijven in de gereedschap- en matrijzenbouw en aanverwante producten en diensten zich presenteren aan potentiële klanten en mogelijke partners.

De Themadagen gaan steeds over één specifiek onderwerp, onder het motto “alles rund um…

Op het programma staan onder meer CAD/CAM, klemmen, frezen, hittekanaalsystemen, AM en metaal, maar ook strategische ontwikkeling, automatiseren en ERP/PPS/BDE.

‘Netwerken in tijden corona’

De VDWF organiseert dit omdat leden van de vereniging eerder bij diverse beurzen op de VDWF-stand altijd informatie konden uitwisselen.

Nu, met corona, is het industrielandschap aanzienlijk veranderd, stelt de organisatie. “Dit is onze bijdrage aan succesvol netwerken in tijden van corona”, zegt verenigingsdirecteur Ralf Dürrwächter.

‘Behoefte aan informatie’

Door afgelaste of uitgestelde beurzen hebben veel leden hun zichtbaarheid verloren”, vervolgt hij. “Tegelijkertijd is het nog steeds moeilijk voor het verkoopteam om afspraken ter plaatse te krijgen.”

Toch heeft de industrie volgens hem een grote behoefte aan informatie, die soms verder gaat dan de “vaste kring van mensen die je op beurzen ontmoet”.

Themadagen

De Themadagen zijn gepland vanaf 22 september tot en met 10 december, elke dinsdag en donderdag vanaf 13 uur. De presentaties duren ongeveer 30 minuten, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie.

Onder het motto ‘alles over…’ hebben bedrijven nu dus de mogelijkheid hun aanbod aan potentiële klanten en partners communiceren.

Deelname

Geïnteresseerde bedrijven kunnen tegen een vast bedrag deelnemen aan de themadagen.

Meer informatie

Meer info

Programma

Aanmelden

Video

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven