Ga naar hoofdinhoud

Vandaag start beurskwartet GMTN

De vier internationale technologievakbeurzen Gifa, Metec, Thermprocess, en Newcast presenteren de laatste ontwikkelingen op het gebied van metallurgie en gieterijtechnologie (foto: Messe Duesseldorf)

De vier internationale technologievakbeurzen Gifa (gieterijvakbeurs), Metec (metallurgievakbeurs), Thermprocess (vakbeurs voor de thermproces-technologie) en Newcast (vakbeurs voor gietproducten) presenteren deze week van 16 tot en met 20 juni 2015 in Düsseldorf (D) de laatste ontwikkelingen op het gebied van metallurgie en gieterijtechnologie.

Op de Gifa met Technical Forum, presenteren onder meer Bühler, Frech, Italpress, maar ook Hüttenes-Albertus, Foseco ABB Automation, Künkel-Wagner, Heinrich-Wagner/Sinto, ASK Chemicals, het Oostenrijkse Fill, het Spaanse Loramendi en het Deense Disa de nieuwste ontwikkelingen aan het publiek.

Tijdens de Metec tonen onder andere SMS/Siemag, Siemens/Mitsubishi maar ook Danieli hun producten en diensten. Metec onderscheidt zich verder door een vakprogramma. Met de Estad (European Metallurgical Steel Technology and Application Days), de EMC (European Metallurgical Conference) en het lood- en zinksymposium Pb Zn biedt Metec de mogelijkheid om op internationaal niveau ervaringen uit te wisselen.

Thermprocess is volgens de organisatoren dit jaar beduidend groter als voorgaande edities. Hier presenteren bedrijven zoals Inductotherm, LOI Thermprocess, ABP Induction, SMS Group en Otto Junker hun producten en diensten. Het Thermprocess-symposium biedt informatie over technische innovaties rondom de thema’s warmtebehandeling en moderne energie-technische installatieconcepten, en de speciale Fogi-tentoonstelling heeft het zwaartepunt bij het verhitten, smelten en gieten van metalen, verbrandingstechnologie en warmte- en oppervlaktebehandeling van metaal, keramiek en glas.

Newcast, de jongste beurs uit het beurzenkwartet, is het podium voor exposanten die gietstukken produceren. Deelnemers zoals Georg Fischer Automotive, Claas Guss, KSM Castings, Giesserij Heunisch en Finoba Automotive presenteren op de Newcast verschillende gietproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven