Vandaag begint Tube en Wire in Düsseldorf • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vandaag begint Tube en Wire in Düsseldorf

Een indruk van de Tube in 2012 (photo by Messe Duesseldorf)

Vandaag is de eerste dag van de vakbeurzen Tube en Wire in Düsseldorf (D). Tube 2014 is de beurs voor de buizen, pijpen en aanverwante producten. Wire 2014 toont machines en installaties voor de productie en nabewerking van draad. Beiden beurzen zijn open tot en met komende vrijdag 11 april.

Tube 2014 toont een compleet bandbreedte van de buisproductie en buisbewerking tot aan buisverwerking. Het aanbod varieert van grondstoffen, ferro en non-ferro (zoals ook kunststof) buizen en toebehoren, machines voor het vervaardigen van buizen, lastechniek, warmtebehandeling, wikkelmachines, procestechnologie, tot aan gereedschap en toebehoren, meet-, stuur-, regel- en testtechniek en engineering en constructie van fabrieken. Nieuw dit jaar is het Plastic Tube Forum. Dit platform vindt plaats in hal 7.1 en is bedoeld voor producenten, handelaren en eindgebruikers binnen de kunststofbuizen-ndustrie.

 Wire

Parallel aan Tube 2014 vindt wederom de vakbeurs Wire, de internationale vakbeurs voor de draad- en kabelindustrie, plaats. Wire 2014 toont machines en installaties voor de productie en nabewerking van draad, werktuigen en hulpmaterialen voor procestechnologie en ook grondstoffen en speciaaldraden. Actuele trends uit de specialisaties kabel-, meet-, besturings- en regeltechniek alsook techniek voor kwaliteitscontrole completeren het aanbod, net als trouwens logistiek, warehousing-systemen en verpakkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven