Ga naar hoofdinhoud

Vandaag begint EMO Hannover 2013

Vanaf vandaag tot en met komende zaterdag 21 september is het weer tijd voor dé EMO Hannover. Tijdens deze belangrijkste beurs voor verspanende metaalbewerking ter wereld, presenteren fabrikanten van metaalproductietechniek uit de gehele wereld – onder het motto ‘Intelligence in Production’ – hun producten, oplossingen en diensten.

‘’Met het thema Intelligence in Production toont de EMO Hannover 2013 vakbezoekers uit de hele wereld hoe zij hun uitdagingen op het gebied van de metaalproductietechniek nu en in de toekomst het best kunnen oplossen“. Aldus Christoph Miller, managing director EMO Hannover bij EMO-organisator VDW (Vereniging van Duitse Gereedschapsmachinefabrieken) uit Frankfurt am Main (D). ‘’De EMO is de etalage voor de gehele wereld. Hier komt alles en iedereen op het gebied van gereedschapsmachines bijeen. Ook geeft de EMO Hannover belangrijke impulsen voor de productietechniek van de komende jaren.’’ 

 

Unisign Uniport 7000 in hal 13 tijdens EMO Hannover 2011

Unisign Uniport 7000 zoals tijdens de EMO Hannover 2011 geëxposeerd in hal 13 (foto: Paul Quaedvlieg, kijk hier voor meer foto’s van de vorige editie van de EMO in Hannover)

 

Verspanend

Aan de laatste  EMO in Hannover in 2011 namen 2.000 bedrijven als standhouder deel. Van deze bedrijven kwamen er 60% niet uit Duitsland, maar uit 40 andere landen. „Voor elke fabrikant van gereedschapsmachines die internationaal zaken wil doen, is de deelname aan de EMO Hannover absoluut noodzakelijk“, daarvan is Christoph Miller overtuigd.  In 2011 bekeken 140.000 vakbezoekers uit meer dan 100 landen het aanbod van de EMO Hannover. Het aandeel buitenlandse bezoekers bedroeg 36% procent. Ongeveer twee derde van de gasten kwam uit Europa. Uit Nederland kwamen in 2011 iets meer dan 2300 metaalbewerkers naar de EMO.  De EMO in Hannover is een grote beurs:  in 2011 circa 180.000 vierkante meter netto beursoppervlak.  De EMO is een beurs voor verspanende technieken: verspanende machines, productiesystemen, gereedschappen, meettechniek, geautomatiseerde materiaalhandling, computer aided-technologieën, besturings- en aandrijftechniek en toebehoren.

 

Bekijk hier de noviteiten die de exposanten van de EMO 2013 deze in Hannover week tonen.

 

Lees hier al het nieuws over de EMO Hannover die we op deze site gepubliceerd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven