Deze week TIV, Metavak en Vilo in Hardenberg • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Deze week TIV, Metavak en Vilo in Hardenberg

Verspaningswerk van Almi Machinefabriek geëxposeerd tijdens een vorige eidite van de TIV in Hardenberg (foto: Reinold Tomberg)

Van dinsdag 2 september tot en met donderdag 4 september opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor de beurzen TIV, Metavak en Vilo 2014. Circa 300 exposanten bezetten de hallen in Hardenberg. De TIV  is een toeleveringsvakbeurs voor de technische industrie.

De engineer kan tijdens deze editie van de TIV zelf aan de slag tijdens verschillende workshops tijdens TIV Engineering Experience. Experts uit diverse vakgebieden laten de deelnemer zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van software voor ontwerpen, beheren en delen van 2D- en 3D- modellen, simulatie en ontwerpdocumentatie. Er zijn verschillende workshops waaronder; CAD-tekenen, productconfiguratie, simulatie en analyse en data-management. Deelname aan deze workshops is – na registratie – gratis.

Metavak

Meteen bij binnenkomst via entree 2 is de Metavak in hal 5 te bereiken. Hier exposeren leveranicers als Evolent Machines, Stoxon Machines en Valk Welding., HeBa Machines en gereedschapleverancier Sandvik Coromant. Essent Retail geeft dagelijks een presentatie over energiewinst. Deze bijeenkomst is kosteloos te volgen.

Vilo

Vilo is een vakbeurs voor verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag. Zo neemt o.a. Motrac weer deel met zijn heftrucks, presenteert ROS International oplossingen voor beschadigde en vervormde magazijnstellingen en laat Flow in Motion zien hoe werkplaatsoptimalisatie in z’n werk gaat.

Gratis toegang

Met één entreebewijs zijn de drie beurzen te bezoeken: vraag hier uw gratis e-tickets aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven