Nieuws

De Van Leeuwen Buizen Groep gaat een joint venture aan met TPCO International, de verkooporganisatie van de grootste producent van naadloze stalen buizen in China. Er is een overeenkomst ondertekend voor het oprichten van een nieuw bedrijf voor de distributie van buismateriaal in de Volksrepubliek China. Het nieuwe bedrijf zal opereren onder de naam Van Leeuwen TPCO Pipe and Tube Ltd. Na de definitieve goedkeuring door de Chinese overheid zal het bedrijf officieel van start gaan.

Dankzij het uitvoerige assortiment naadloze buizen van hoge kwaliteit van TPCO en het sterke internationale netwerk en de uitgelezen kennis van logistiek en distributie van de Van Leeuwen Buizen Groep kan Van Leeuwen TPCO Pipe and Tube materiaal leveren aan de diverse grote, komende projecten. De nadruk zal liggen op projectactiviteiten – en later op activiteiten voor MRO (onderhoud en reparatie) – in de procesindustrie. Te denken valt aan petrochemische, chemische en andere downstream-activiteiten. Het aangeboden productassortiment voldoet aan de hedendaagse eisen van de procesindustrie, komt direct uit voorraad en wordt geleverd met de vereiste kwaliteitsservices. De klantengroep waarop de joint venture zich zal richten zijn zowel de Chinese als de buitenlandse bedrijven gevestigd in China.

Van Leeuwen TPCO Pipe and Tube is geregistreerd in Tianjin. Het eerste kantoor en magazijn zullen worden geopend in de omgeving van Sjanghai en als de marktomstandigheden dit toelaten, zullen de activiteiten snel worden uitgebreid naar andere economisch interessante gebieden.

De partners van de joint venture zijn van mening dat de in Westerse economieën bekende, op volledige dienstverlening gerichte distributie momenteel nog ontbreekt in China. Van Leeuwen en TPCO hebben dan ook het vertrouwen dat zij met de joint venture een welkome aanvulling zijn voor de markt en dat dit zal leiden tot een succesvolle onderneming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven