Van Hoorn toont bandzagen op MetaalExpo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Van Hoorn toont bandzagen op MetaalExpo

Van Hoorn Machining presenteert tijdens de MetaalExpo o.a. de nieuwezaagmachines KastoVerto A2 en KastoPractical U2 die deel uitmaken van het vernieuwde productgamma van Kasto. Ook worden tijdens de beurs zaagbanden van Wikus gepresenteerd.

Als eyecatcher toont  Van Hoorn in Den Bosch de vernieuwde KastoVerto A2, die door Kasto recent in een nieuw jasje is gestoken. Het betreft hier een volledig ingekapselde machine. De A2 heeft bij 90° een zaagbereik van 260 mm in rondmateriaal. Bij vlakmateriaal bedraagt het bereik 260 mm x 320 mm. De A2 is een vrij compacte zaagmachine met zijn afmetingen van 2365 mm x 1350 mm x 1765 mm.

 

KastoVerto width =

Kasto heeft de KastoVerto A2 bandzaagmachine ontwikkeld voor kleine en middelgrote series zaagwerk (foto’s: Van Hoorn Machining/Kasto)

 

U2

De  KastoPractical U2 is een halfautomatische bandzaagmachine in stabiele bouwwijze, voor het recht- en verstekzagen van profielen, buizen en massief materiaal. De zaagvoeding geschiedt hydraulisch. De verdraaiing van de zaageenheid maakt het mogelijk traploos en snel iedere gewenste verstekhoek in te stellen: rechts tot 60° (spitse hoek 30 °) en links tot 45 °. 

 

KastoPractical width =

 

De Kasto Practical U2. De video hieronder toont het cirkelzagen met constant volume zoals geëxposeerd door Kasto tijdens de Future Days in 2010. Ook dit jaar is Kasto in Achern (D) van 14 – 17 mei te bezoeken tijdens Future Days 2013.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven