Nieuws

Van der Rest CEO Rubix Benelux & Nordics

Paul van der Rest is aangesteld als CEO van Rubix Benelux & Nordics. Hij was eerder CEO van Rubix CEE & Nordics. Van der Rest wordt de opvolger van Meino Noordenbos.

Van der Rest (53) (foto) zal zijn nieuwe rol vanaf 24 juni 2019 gaan vervullen. Hij is bekend met de Benelux, aangezien hij enkele belangrijke leidende posities heeft gehad in de regio met Brammer. Dit was voordat Brammer werd aangekocht door Advent International en fuseerde met IPH in 2017, wat leidde tot de creatie van Rubix.

Hij vervangt Meino Noordenbos (64), die de Groep op 1 september 2019 zal verlaten. Noordenbos zal zich gaan concentreren op M&A en advieswerkzaamheden.

Noordenbos kwam in 2001 bij Biesheuvel Techniek en heeft een belangrijke rol gespeeld in het uitbreiden van het bedrijf, dat sindsdien meer dan tienvoudig is gegroeid.

Hij heeft het distributiecentrum in Venlo ontworpen en uitgebreid en heeft het grote aantal services dat klanten tegenwoordig geboden wordt, ontwikkeld. Ook heeft hij vele acquisities afgerond en in korte tijd het merk Rubix een sterke positie gegeven in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven