Vakbeurs Surface boven verwachting • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs Surface boven verwachting

De eerste editie van Surface, de vakbeurs over oppervlaktebehandeling van materialen, die plaatsvond van 12 t/m 14 oktober jl. in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, kende een hoge opkomst met 4310 bezoekers.

De verwachting voor deze eerste editie lag op 3000 bezoekers. Een derde deel van de bezoekers bezocht ook één van de andere twee beurzen (Energie en Milieu) die gelijktijdig in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch plaats vonden. 

 

Surface

Surface 2010 is een initiatief van de VOM, Vereniging van Oppervlaktetechnieken van Materialen. De beurs was met 178 exposanten al maanden volledig ‘uitverkocht’ (foto: Paul Quaedvlieg, voor meer foto’s zie ons digitale foto-album). 

 

Oxyplast Belgium

Op de openingsbijeenkomst is de Surface 2010 Innovatieprijs uitgereikt aan Oxyplast Belgium, dat het product Ag-Kote poederlak low bake had ingezonden. Deze buitenbestendige coating bakt uit bij een lage temperatuur en kan tot een energiebesparing leiden van 20%.

 

Wellicht in 2012

De expositie Future Skins van Materia trok veel belangstelling. Hierin waren samples van materialen uit de hele wereld bijeen gebracht met een bijzondere, vaak nog onbekende, oppervlaktebehandeling. De beurs zal geëvalueerd worden en wellicht in oktober 2012 haar vervolg krijgen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven