Unisign presenteerde Unipro5 tijdens Techni-Show (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Unisign presenteerde Unipro5 tijdens Techni-Show (met film)

Op de stand van Unisign tijdens de Techni-Show vroeg de Unipro 5P de aandacht: een verticaal hogesnelheid bewerkingscentrum in pendeluitvoering. De machine werd gedemonstreerd, waarbij ook gereedschapswisselingen te zien waren. De machine heeft een motorspil met een toerental tot 25 000 min-1 en een vermogen van 100 kW. De verspaningscapaciteit bedraagt 10 000 cm3/min, het vijfvoudige van het tot nu toe gebruikelijke in de markt.

De getoonde machine had een afstandbereik van X1: 900 mm, X2: 2250 mm; Y-as 800 mm en Z-as 500 mm. De machine was voorzien van een dynamiosche draai- zwenktafel van 630 * 630 mm en een draaicirkel van 800 mm. De maximale draai- zwenksnelheid bedraagt 32 min-1. De maximale transportlast bedraagt 750 kg.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven